Δευτέρα, Αυγούστου 08, 2005

Exchange Microsoft

Υπάρχει λογισμικό με τίτλο Microsoft Exchange το οποίο σχετίζεται με τη διαχείριση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θυμάμαι τον Αλέξη Ζάβρα με ένα μπλουζάκι που έλεγε "Exchange Microsoft" αλλά οι δύο λέξεις δεν ήταν στη σειρά αλλά σε δύο γραμμές και όχι ακριβώς από κάτω. Το μήνυμα είναι σαφές!

Ψάχνω να βρω ένα πρόγραμμα που να διαβάζει τα edb αρχεία του Microsoft Exchange και δεν βρίσκω τίποτα πέρα από κάνα δύο Recovery Utilities. Το αστείο είναι ότι όταν τα χρησιμοποίησα για το αρχείο edb που θέλω να διαβάσω μου είπαν ότι δεν υπάρχει καμία ζημιά στο αρχείο και δεν κάνανε καμία μετατροπή.

Ξέρει κανείς πως μπορώ να διαβάσω ένα αρχείο edb χωρίς να έχω MS-Exchange; Ή πως μπορώ να τα μετατρέψω σε dbx ή άλλου σε αρχεία "ευανάγνωστου" τύπου; Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρω και τη δομή που έχουν τα αρχεία αυτά. Τα βλέπω με Hex Editor αλλά δεν μπορώ να καθίσω και να βγάζω ένα-ένα τα μηνύματα γιατί είναι πάρα πολλά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χεχε. Καλώς ήρθες στο club. Αν τα καταφέρεις πες μου και εμένα. :( 3 μήνες έψαξα ακόμα και για μετατροπείς σε κάποιο άλλο format.

Ο μόνος τρόπος για να μην φτάσει κανείς στην περίπτωση αυτή, ειναι NT_Backup και κρατάς όλη τη δομή του exchange server.

Άντε μπας και δούμε καμμιά μέρα exchange-like διακομιστή σε Linux να ξυλώσω όλους στους servers.

Btw η ΜS έγραψε τον mail client για Mac (έρχετε μαζί με το Office X) και ενώ κάνεις σύνδεση κανονικά στον Exchange Server δεν μπορείς να δεις τα ημερολόγια όπως στο OUTLOOK. ΗΜΑΡΤΟΝ. (Μόνο σε message style).

Ανώνυμος είπε...

entourage legete o client gia mac, einai skata ki aposkata..

Ανώνυμος είπε...

Feeling lonely? Hook up with Real Singles now for $4.99 to connect, and only $0.99 a min. A true match is only a phone call away. Give it a try 1-800-211-9293.