Παρασκευή, Απριλίου 14, 2006

Visual C++ Express Edition & SVN

Πάνω που χάρηκα επειδή απέκτησα την Visual C++ Express Edition και είναι free χωρίς κανέναν περιορισμό, είδα ότι αυτές οι free εκδόσεις δεν υποστηρίζουν κανένα plugin. Ένα που δουλεύει (αν θυμάμαι καλά λέγεται TestDriven) είναι hack.

Κρίμα τον κόπο που έκανα για το download. Ήθελα να δουλέψω με το AnkhSVN, ένα πολύ ωραίο plugin για τη χρήση του SVN που δουλεύει στο Visual Studio. Τώρα θα αναγκαστώ να μάθω το CVS και προφανώς να δουλέψω με το Bloodshed Dev C++.

Άρε M$ που θες και υποστήριξη...

2 σχόλια:

javapapo είπε...

Αμα αναφερω την λέξη Java Θα τα πάρεις στο κρανίο! Οχι οχι μην αρχήσεις ακόμα ακου!
Λοιπόν παρόλο που δεν ειναι το Java IDE της επιλογής μου το eclipse μπορεί να γινει πασπαρτου εργαλειο για πολλους..πηγαινε μια βολτα στο eclipse.org κατεβασε το ..βαλε το plugin για C++ και Subversion (SVN rulezzzz) και βουαλάα..σεμουα free περιβαλλον και μαλιστα οχι της πλακας...

πως την βρισκεις την προταση μου;

ενας Java-τζης!

Petros είπε...

Προς τον Πάρη: Καλή η Java (κάποτε ήθελα να μάθω) αλλά δεν νομίζω ότι ακόμη είναι εύκολη προς χρήση από πλευράς χρηστών.
Για το eclipse που λες έχω ακούσει πάρα πολλά αλλά νόμιζα ότι είναι μόνο για Linux. Προς το παρόν γνωρίζω για το Dev-C++ αλλά έχει ενσωματωμένο CVS και δεν έχω την όρεξη να ξαναρχίσω από την αρχή, προτιμώ το SVN. Βέβαια για M$ μπορώ να χρησιμοποιήσω το TortoiseSVN.

Πάντως είναι μια καλή πρόταση το Eclipse, σε ευχαριστώ γιατί δεν το είχα στο μυαλό μου και θα το κοιτάξω.

Προς τον mrpc: Ναι είναι αλήθεια αυτό που λες γιατί αυτό διάβασα και εγώ. Σκοπός της Μ$ ήταν να δώσει μια ευκαιρία να ασχοληθούν προγραμματιστές με την τεχνολογία .ΝΕΤ και να την προωθήσουν. Αλλά είναι λίγο υπερβολικό κατά τη γνώμη μου να μην αφήνεις ούτε ένα plugin.